Teamfoto

OVER Grevelingen Groen

Van de polders tot de bossen, van de duinen tot de grens. Nederlanders zijn al eeuwen bezig met landschap, natuur en de indeling van de buitenruimte. Het is de kunst om niet ‘ondanks’, maar ‘samen met’ de natuur te leven. Bij Grevelingen Groen staan we dan ook voor dat laatste. Voor ons is rentmeesterschap echt een werkwoord. Wij zijn trots op ons Nederlandse landschap.

Vestiging Grevelingen Groen

Sinds 1994 zijn de medewerkers van Grevelingen Groen te vinden op vakantiepark Port Greve. Het onderhoud, de aanleg en renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team. Onze opdrachtgever en de gasten op het park staan bij ons centraal, zonder dat we daarbij onze ervaring en kennis uit het oog verliezen.

vdbhwestjul2019-ceesvdwal-48-800x-q85

Wat we doen

Onze specialisme ligt in het integraal beheer, beplanting en groendaken. In opdracht van Summio Parcs, Stichting Park Port Greve en de verschillende VVE’s die het park kent, worden er aanleg- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. In het hoogseizoen vraagt dit om een strakke planning, waarbij gasten zo min mogelijk overlast ervaren en het park er toch onderhouden bij ligt. In het voor- en najaar worden er aanlegwerkzaamheden uitgevoerd. De wintermaanden staan in het teken van snoeiwerkzaamheden.

057a3683-800x-q85

Een buitenruimte om trots op te zijn

De buitenruimte inrichten doe je niet om het inrichten. Je wilt een prettige en praktische omgeving om in te recreëren. Verduurzamen. De natuur natuur laten zijn. Dat snappen wij. Want ook wij willen ons landschap behouden en doorgeven. Daar werken we hard voor. Van onze mensen buiten tot de collega’s op kantoor, we hebben maar één doel. Samen jouw directe omgeving steeds een stukje mooier maken.

Dus de volgende keer dat je ons ziet rijden… Weet dat we vol overgave werken aan een mooie leefomgeving voor iedereen. Aan een buitenruimte om trots op te zijn.

Want buiten is alles.