vacatures-thumb-3-large

Aanleg

‘Groen’ is in veel opzichten belangrijk: in een groene omgeving is de lucht schoner, de temperatuur aangenamer, en voel je je ook gewoon beter dan in een omgeving van steen, asfalt en beton. Het inrichten en onderhouden van een groene ruimte, en alle aspecten die daarbij komen kijken, is een vak. Wij bij Grevelingen Groen beheersen dat vak.

Klassieke hovenier

VDBH heeft zijn oorsprong in de wereld van traditionele hoveniers, in de positieve zin van het woord. Dat zit nog steeds in ons DNA! Een hovenier heeft passie voor zijn werk en beheerst meerdere disciplines: een goede voorbereiding, planning, grondwerk, bodemverbetering, bestrating, beplanting en aanvullende inrichting als meubilair en verlichting. Bij VDBH benaderen we de zaken nog steeds vanuit dit traditionele vakmanschap, maar intussen ook in het groot. Door onze veelzijdigheid zijn we in staat ook grote, integrale projecten vakkundig tot een goed einde te brengen en daarna nog jarenlang te onderhouden.

Duurzaam groen

Er is geen plek waar we geen groen kunnen aanleggen: van particuliere tuin tot zorginstelling, van gemeente tot zonnepark, van bedrijf tot provincie, op het dak van een ziekenhuis of tegen de gevel van een kantoorgebouw, wij maken het! Zo maken we ruimte voor bloemen, vogels en insecten en geven we concreet invulling aan het begrip duurzaamheid. Bij groenvoorziening houden we rekening met:

  • Biodiversiteit: we helpen de natuur zich te ontwikkelen door de juiste beplanting en inrichting van de buitenruimte te kiezen.
  • Klimaatadaptatie: we gebruiken de verkoelende werking van planten en bomen om schaduwplekken te creëren of om gebouwen op een natuurlijke manier te isoleren. Daarnaast zorgen we voor een buitenruimte die bestand is tegen extremere weersomstandigheden.
  • Welbevinden: we zorgen ervoor dat de buitenruimte het hele jaar door een prettige plek is voor mens en dier.

Meer weten over aanleg van groenvoorziening?

Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaande gegevens.