Boomverzorging-website

Certificeringen

Van onze mensen buiten tot de collega’s op kantoor, we hebben maar één doel. Samen jouw directe omgeving steeds een stukje mooier maken. Dat doen we veilig en goed.

De buitenruimte inrichten doe je niet om het inrichten. Je wilt een prettige en praktische omgeving om in te leven. Verduurzamen. De natuur natuur laten zijn. Ook wij willen ons landschap behouden en doorgeven.

Om daarbij hoge kwaliteit te waarborgen, zijn wij gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CO2-prestatieladder (trede 5), PSO-prestatieladder (trede 3), ErBo, en (Groenkeur) Beoordelingsrichtlijn Groenvoorziening, Dak- en gevelbegroening en Boomverzorging.

certificate-3
certificate-1
certificate-2
certificate-4
certificate-7
certificate-6
certificate-5
Terugdringen van CO2-uitstoot

CO2-prestatieladder

Al jarenlang neemt VDBH maatregelen om de organisatie te verduurzamen om de CO2-uitstoot terug te dringen. Om dit meetbaar en aantoonbaar te maken, is de organisatie sinds 2020 gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder (trede 5): het meetinstrument om CO2-emissies inzichtelijk te maken en als sturingsinstrument te hanteren bij het formuleren van realistische doelstellingen.

Lees meer
Halfverharding-website-scaled